Termeni si Conditii

Termeni si Conditii, este pagina care reprezinta modalitatea de utilizare a site-ului anuntuldivers.ro

Accesul si utilizarea blogului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa gaseasca informatiile necesare conform cerintelor fiecaruia in parte.
Accesarea in continuare si in permanenta a blogului, presupune ca esti de acord in totalitate.
anuntdivers.ro isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage anumite parti din continut, fara a anunta in prealabil.

Accesarea blog
Accesul la site este permis tuturor care doresc sa-l viziteze si sa descopere anunturi postate din diverse domenii de activitate. Nu este nimeni raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, site-ul nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.
Accesul la site si afisarea serviciile oferite de acesta, nu pot fi exploatate in scopuri comerciale, fara consimtamant. Obiectivul administratorului este acela de a actualiza blogul cu regularitate si poate schimba continutul in orice moment, atunci cand imprejurarile o cer.

Conditii
Fiind un site de preluare articole, cititorul ia la cunostinta ca anuntuldivers.ro nu poate controla si nu poate sa ofere nici un fel de garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor postate si care se parcurg prin intermediul acestuia. Acest site nu are ca finalitate furnizarea de informatii care sa fie utilizate in scop comercial de catre cititori, sau in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul articol sau de legislatia in vigoare.

anuntuldivers.ro isi rezerva dreptul de a derula, desfasura, in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune a sa, prin sine insusi, sau printr-un tert in nume propriu, sau in numele unui tert.

Proprietatea intelectuala
anuntuldivers.ro contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea anuntdivers.ro si pentru care administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile prezentare sau politica acelor site-uri. anuntuldivers.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna (de orice natura ar fi aceasta) provocata cititorilor sai, prin folosirea informatiilor furnizate de articolele din site.

Modificare Termeni si Conditii

Administratorul anuntuldivers.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp.
Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre cititor, daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor pe site.